MUSH BARF hundmat

Våra principer med vår hundmat

Vårt löfte till dig är att leverera BARF-hundmat som följer höga kvalitetskrav. Här nedanför kan du läsa vad transparens, naturlig, råfryst och komplett betyder för oss och för din hunds hälsa.

Vi säger ja till transparens

Vi ställer höga kvalitetskrav på våra produkter och vi förväntar oss att våra leverantörer gör det samma. Matens ursprung har betydelse och därför försöker vi skaffa de flesta ingredienser av lokala bönder som vi litar på.

Vi säger ja till naturlig hundmat

Du kommer inte att hitta tillsatsämnen, konserveringsämnen eller spannmål i vår hundmat. Vi tror helt enkelt att rått kött, ben, organ och grönsaker är mest naturligt för din hund.

Vi säger ja till råfryst

Våra produkter är råfrysta och således mindre processade. På det här sättet bevaras de naturliga näringsämnena på bästa sätt i våra produkter.

Vi säger ja till komplett

Varje måltid har en balanserad mängd rått kött, ben, organ och grönsaker. Det har aldrig varit lättare att ge din hund en komplett BARF-måltid.

Fördelar med rå föda

BARF är 100 % naturlig. Vår BARF hundmat är 100 % naturlig och du vet vad det är du ger till din hund när du använder våra produkter.

Rått och naturligt har många fördelar:

Hunden får alla näringsämnen i dess naturliga form
Enzymer och goda bakterier bevaras när produkterna inte tillreds
Du kommer inte att hitta tillsatsämnen, konserveringsämnen eller andra konstigheter i vår hundmat. Den är 100 % naturlig.

Mindre problem med BARF

Vi har lång erfarenhet av att utfodra hundar med rått kött, ben, organ och grönsaker, och den senaste forskningen visar också att en naturlig kost är bra för hunden. I flera år har vi haft ett nära samarbete med människor som använder rå föda, och vi har fått tusentals rekommendationer om fördelarna med BARF.

Många erfarna ”barfare” har märkt att BARF-utfodring hjälper:

För viktproblem
Mot allergier
Mot atopi
Mot ledinflammation
Mot bukspottkörtelinflammation
Mot muskelparasiter
För matsmältningsproblem
För att eliminera dåligt andedräkt, kropps- och avföringslukt.

Mera glädje med BARF

Många erfarna ”barfare” har märkt att rå föda ger hunden:

Bättre allmän hälsa
Mera energi
Bättre aptit
Förbättrat immunförsvar
Mindre och mera kompakt avföring
Friskare hud
Glansigare päls
Renare tänder

Mer information hittar du på MUSHs hemsida.